Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορούν για οποιονδήποτε λόγο να παρευρεθούν φυσικά στο χώρο του γραφείου μου.

Η χρήση του διαδικτύου τείνει να βάλει τέλος στους γεωγραφικούς περιορισμούς αλλά και σε όποιον ενδοιασμό μπορεί να υπάρχει στο να επισκεφτεί κανείς το γραφείο του ψυχολόγου.

Η ψυχοθεραπεία με τη χρήση του διαδικτύου είναι διαδεδομένη και οι έρευνες δείχνουν, ότι δεν υπολείπεται της παραδοσιακής, δια ζώσης ψυχοθεραπείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδείκνυται, ειδικά όταν ο θεραπευόμενος αδυνατεί να επισκεφτεί τον θεραπευτή. Είτε γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, (κινητικά προβλήματα, αγοραφοβία κα.) είτε είναι κάτοικος απομακρυσμένων περιοχών, είτε είναι μετανάστης του εξωτερικού που δεν γνωρίζει καλά την γλώσσα της χώρας στην οποία διαμένει . Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ.

Οι συνεδρίες γίνονται πάντα κάτω απο κλίμα άκρως εμπιστευτικό, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας προσωπικών δεδομένων. Σε ένα πλαίσιο ενσυναίσθησης, αποδοχής και κατανόησης και μέσα απο τη δημιουργία μιας καλής θεραπευτικής σχέσης , ο ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να εστιάσει σε προσωπικά ζητήματα, δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει, έτσι ώστε να οδηγηθεί στη διερεύνηση εναλλακτικών προσεγγίσεων, να επεξεργαστεί και να εμβαθύνει σε όποια δυσκολία έχει να αντιμετωπίσει.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, με βάση την διαθεσιμότητα, και διαρκούν 60΄.

Πραγματοποιούνται μέσω messenger, viber ή Skype , ώστε να μην χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος να έχει εγκατεστειμένο κάποιο πρόγραμμα στο κινητό ή τον υπολογιστή του. Αρκεί να υπάρχει εικόνα και ήχος και είμαστε έτοιμοι!

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος (ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: info@animanous.com ,  messenger: animanous                                                                                                                            ή τηλεφωνικά : 694 6406462 / 2831400739 ώστε να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες.